2010. március 30., kedd

Régóta szerettem volna egy saját...




...táskát...Ime a végeredmény..Nem vagyok tökéletesen elégedett vele, de elsőre megteszi, a fehér anyag amikor megvettem jobban tetszett, így készen már nem annyira az én világom, de ettől még az enyém:).

2010. március 28., vasárnap

Játék...


Kalex játékot hírdetett az 50000 látogatója tiszteletére!

2010. március 25., csütörtök

Nyuszi bagázs:D



Fannikám születésnapos kis vendégeinek kezdtem el ezeket a ujjbáb nyuszikat, csak sajnos az összeállítással nem készültem el időre, így pótajándékként kapják meg a gyerekek, remélem tetszeni fog mindenkinek a kis meglepetésem.







2010. március 22., hétfő

Judit játéka...


Judit játékot hírdetett a 100. bejegyzése alkalmából.

2010. március 21., vasárnap

Fannikám születésnapja...

A kislányom március 15-én született. Ezen a napon a családunknak szoktunk egy kis szülinapi bulit adni! Mára már egy 4 éves nagylány:D, aki oviba jár egy fél éve. Gondoltam itt az idő, hogy megszervezzem az első születésnapi buliját, 2010. március 20-ára szerveztem, mert ugye előre nem ünnepelünk, 8 napon belül vagyunk:D.... Azt hiszem jól sikerült, legalábbis az visszajelzések alapján egy nagyon jó kis csapat jött össze. Hálás köszönetem Pollynak a fotókért, Nikinek a segítségért a gyerekekkel és Sanyinak a lufik felfújásákért.. (Még ha béna vagyok is és sikerült egy rakás vizibombát beszereznem:D:D:D:D:D...nem baj majd szervezünk nyárra egy bulit a vizibombák elpacsálására:D:D:D:D )Itt egy kollázs amin látszik, hogy milyen színes nyüzsgős volt az egész:D:D:D...



Gyorsan elmesélem miért is indítottam ezt a blogot most:D..A lányom nem tudom hányszor elmondta, hogy hercegnős tortát szeretne..Persze égen földön nem kaptam hercegnő figurájú marcipánt...Tiszta röhej volt mert komolyan mondom a Frédi béni össze szereplőjét meg lehetett venni, de egy nyamvadt hófehérke, hamucipőke nem akadt a horgomra...Picit berágtam ezen , amikor jött Hancus mentő ötlete és felvetette, hogy miért nem készítek neki egy Barbies tortát..Nah aki ismer az tudja, hogy sok mindent tudok, nah de tortát...áááááááá...leginkább a krémekkel van bajom...Meg amikor mondta, hogy 4 piskóta..háát...:D...de végül megoldódott és ezt a tortát sikerült kikerekítenem:D...Érdekes, hogy a kép kihozza a tortalap íveket, ez a valóságban nem látszott...Szóval hálám üldöz Hancus, hogy ezt felvetetted és rábeszéltél!!!!Nagy sikere volt a gyerekeknél, a szülők is agyon dícsérgettek, és egyátalán nem bánom, hogy belevágtam a megvalósításba:D:D:D...azóta már 3 anyuka vetette fel, hogy a gyerkőce rendelt ilyet:D:D:D...Mondjuk én nem vállalom be:D:D:D...Azt el tudom mondani én hogy csináltam, de még egyet nem szeretnék mostanában:D.

Az egész bulit a nyuszi, a tavasz és a húsvét várásra próbáltam felépíteni, annál is inkább mivel Fanninak nyuszika a jele az oviban, így még jól is jött ki a mi kis "nyuszi partynk":D. Készítettem a gyerekeknek kis "isten hozott" nyuszi pakkot pici csokival...Aztán a képen lévő kis papírpipik csücsültek papír tojásokon amit összegyűjtöttünk és akinek volt kedve megdíszíthette...zsírkrétával, filccel, nyomdával, kis matricával, nem is gondoltam, hogy a gyerekek milyen lelkesek lesznek amikor "dolgoztatom" őket, olyan ügyesek voltak:D...Jött egy kis tulipán ragasztás...szóval jól volt..Olyan jó kis nyüzsgős gyerekzsivalyos történet hogy csak nah..Nagyon gyorsan elszaladt az idő:D, volt zene tánc, futkosás, játék:D..Akinek volt kedve picit bebújhatott egy karton nyuszi bőrébe:D:D:D:D...Szerintem tetszett a gyerekeknek...Hát így sikerül a mi kis bulink! Remélem jövőre lesz folytatás:D:D:D!!!

2010. március 13., szombat

2010. március 10., szerda

Polly hópihés batyuja:D és más apróságok:)



Pollynak készítettem ezt a kis ajándékot sok szeretettel..Eredetileg Karácsonyra készült, de miután a találkánkat rendesen kitolta a sok betegség és egyéb mindenféle miért nem tudunk éppen így Karácsonyi, szülinapi, húsvéti pakk lett belőle a végén:D, mindenféle kiegészítőkkel:D.

2010. március 9., kedd

Pollynak köszönhetően én is csodasütő cső tulajdonos lettem:D






Pollytól kaptam ajándékba ezt az igen klassz és furmányos sütő formát...Kipróbáltam sütislány receptjével és nagyon klassz lett a végeredmény!A lánykám egyfolytába " anya szívecskét" akar enni, és végre egy süti ami nem száradt ránk:).Hétfőn sütöttem, kicsik és nagyon egyaránt nagyon szerették:).Köszönöm szépen Polly!!!!






A képek nem a legjobb minőségűek, mert ugye este is volt, sötét is volt, felhő is volt...nah de a lényeg látszik:D.

2010. március 7., vasárnap

Egy újabb táska....





..Anyukám születésnapjára készült sok szeretettel! Boldog Születésnapot!:D






2010. március 1., hétfő

Fannikám alkotásai:D:D:D...

Azt hiszem az nem lesz kérdés ki a legnagyobb rajongója a művésznőnek:D:D:D:D..Imádom a világát a gyerekeimnek...Órákig tudnék áradozni róluk:D.Gondolom minden anyuka így van vele:D...Beszéljenek a képek..Azért elmondom hogy nekem mit mondott hol mit ábrázol..tudjátok a művészi szabadság
Nah ez is egy nagy kedvencem.Maci a barlangja előtt..és a barlangban kövek vannak:D.

Postaládák, kövek, napocska...


Pókember..azt ne kérdezzétek meg, hogy mitől:D.


Látjátok ezt a rengeteg nyuszit:D:D:D:D?Van egy ilyen összeburlós kis csapat is, az a kedvencem:D:D..Pirospocis társaság...Apa anya és gyereknyuszi:D:D:D....

A családunk:D. At elsőről lemaradt apa, mert kicsi volt a hely a papíron..:D


Az első hangya egy nyuszi lábainál:D...


Csigabigák:D:D:D:D:D...Imádom őket...

Ezek mi vagyunk Fanni és én:D:D:D...Rózsaszín designe-nal:D:D:D:D...

Csacsi fej, nyuszika, csiga papa, csiga gyerek:D:D:D...éééssss fűűűű......




Hegyről gurulnak le kövek, napocska, kettő is jutott:D:D:D, Apa kirándul a hegyen.

Lovazunk..Nah nem nézni a béna lovat amit anya firkant neki fel kb-ra, két ide futok oda futok fülemen csüng egy gyerek alatt...Nem mindig sikerül valami jól, de neki tetszik:D.


Pszt a mester alkot:D:D:D....