2009. április 23., csütörtök

Nyuszkók a gyerekeimnek


Végre elkészült Bob és Bobek..Na jó Bobina és Bobek:D:D:D:D....Igzaából Húsvétra szerettem volna elkészíteni őket, de mivel a nyuzsika éppen eleget dolgozott nálunk úgy gondoltam nem baj, ha egy kicsit megcsúszok a befejezéssel.Sok segítséget kaptam tőletek, de végül az eredeti alapján saját kútfőből próbáltam rögtönözni ilyen nyuszkókat, több kevesebb sikerrel..Mit ne mondjak azért megkínlódtam velük:D:D:D...Fanni ma reggel aztmondta nekem: "Köszi Anya, hogy ilyen legszebb nyuszit varrtál nekem!"...azt hiszem ennél nagyobb dícséret nem is kell, figyelembe véve, azt is, hogy eljött velünk vásárolni is a nyuszó:D.


5 megjegyzés:

Unknown írta...

Nagyon aranyosak és szépek is! Jó kis kézügyesség kell hozzá gondolom....

Mák írta...

Köszönöm szépen!Hát nem tudom mennyi kell hozzá nekem így sikerült, sajna leírásom nem volt hozzá így hasra:D:D:D:D..Az mindenesetre nagyon jó érzés, hogy a lányomnak tetszik.

Luna (V.Fiona) írta...

Jé, nem is láttam őket. Ez nagyon jó! Anyukám készített még anno nekem ilyeneket. :) Kár, hogy az unokáinak semmit nem készit. :(

Barbi írta...

De cukik!
Megnéztem a képtárad! Mennyi kedves gyerekholmi! :D Nagyon ügyes vagy! :D

Mák írta...

(pirulós smile) csak most láttam hogy hozzászóltatok...köszönöm szépen!Elnézést, hogy csak most reagálom..valami miért nem jelezte nekem az új hozzászólást, pedig be vn jelölve, hogy mailt kérek...bocsii!!Köszönöm még egyszer!