2010. március 21., vasárnap

Fannikám születésnapja...

A kislányom március 15-én született. Ezen a napon a családunknak szoktunk egy kis szülinapi bulit adni! Mára már egy 4 éves nagylány:D, aki oviba jár egy fél éve. Gondoltam itt az idő, hogy megszervezzem az első születésnapi buliját, 2010. március 20-ára szerveztem, mert ugye előre nem ünnepelünk, 8 napon belül vagyunk:D.... Azt hiszem jól sikerült, legalábbis az visszajelzések alapján egy nagyon jó kis csapat jött össze. Hálás köszönetem Pollynak a fotókért, Nikinek a segítségért a gyerekekkel és Sanyinak a lufik felfújásákért.. (Még ha béna vagyok is és sikerült egy rakás vizibombát beszereznem:D:D:D:D:D...nem baj majd szervezünk nyárra egy bulit a vizibombák elpacsálására:D:D:D:D )Itt egy kollázs amin látszik, hogy milyen színes nyüzsgős volt az egész:D:D:D...Gyorsan elmesélem miért is indítottam ezt a blogot most:D..A lányom nem tudom hányszor elmondta, hogy hercegnős tortát szeretne..Persze égen földön nem kaptam hercegnő figurájú marcipánt...Tiszta röhej volt mert komolyan mondom a Frédi béni össze szereplőjét meg lehetett venni, de egy nyamvadt hófehérke, hamucipőke nem akadt a horgomra...Picit berágtam ezen , amikor jött Hancus mentő ötlete és felvetette, hogy miért nem készítek neki egy Barbies tortát..Nah aki ismer az tudja, hogy sok mindent tudok, nah de tortát...áááááááá...leginkább a krémekkel van bajom...Meg amikor mondta, hogy 4 piskóta..háát...:D...de végül megoldódott és ezt a tortát sikerült kikerekítenem:D...Érdekes, hogy a kép kihozza a tortalap íveket, ez a valóságban nem látszott...Szóval hálám üldöz Hancus, hogy ezt felvetetted és rábeszéltél!!!!Nagy sikere volt a gyerekeknél, a szülők is agyon dícsérgettek, és egyátalán nem bánom, hogy belevágtam a megvalósításba:D:D:D...azóta már 3 anyuka vetette fel, hogy a gyerkőce rendelt ilyet:D:D:D...Mondjuk én nem vállalom be:D:D:D...Azt el tudom mondani én hogy csináltam, de még egyet nem szeretnék mostanában:D.

Az egész bulit a nyuszi, a tavasz és a húsvét várásra próbáltam felépíteni, annál is inkább mivel Fanninak nyuszika a jele az oviban, így még jól is jött ki a mi kis "nyuszi partynk":D. Készítettem a gyerekeknek kis "isten hozott" nyuszi pakkot pici csokival...Aztán a képen lévő kis papírpipik csücsültek papír tojásokon amit összegyűjtöttünk és akinek volt kedve megdíszíthette...zsírkrétával, filccel, nyomdával, kis matricával, nem is gondoltam, hogy a gyerekek milyen lelkesek lesznek amikor "dolgoztatom" őket, olyan ügyesek voltak:D...Jött egy kis tulipán ragasztás...szóval jól volt..Olyan jó kis nyüzsgős gyerekzsivalyos történet hogy csak nah..Nagyon gyorsan elszaladt az idő:D, volt zene tánc, futkosás, játék:D..Akinek volt kedve picit bebújhatott egy karton nyuszi bőrébe:D:D:D:D...Szerintem tetszett a gyerekeknek...Hát így sikerül a mi kis bulink! Remélem jövőre lesz folytatás:D:D:D!!!

5 megjegyzés:

Polly írta...

Köszönjük, hogy ott lehettünk :)
Lili nagyon élvezte :)))

Barbie-torta: még jó, hogy a második gyerek fiú lett, így ilyet tuti nem fog kérni :DDD inkább gondolkozz el, hogy csinálsz majd neki 3 év múlva Verdás tortát :DDD

Polly írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Mák írta...

:D:D:D:D:D:DEzek utá a verdás torta szerintem egy diadalmenet lenne:D:D:D:D:D...

Jucus írta...

Gratula a nagylánynak! Majdnem egy napon született az én Diámmal!:o)

Mák írta...

Köszönjük!Mi is Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk Diának!!!!