2010. augusztus 6., péntek

Tegnapi szuper nap...

...Nah a végletek:D! Egyik a másik után..szerdán lehangoló fogászat aminek végül a vége egész jó lett, csütörtökön egy régen várt, számomra nagyon fontos az egész családomat érintő vizsgálat..Mindjárt írok is erről kicsit mindenféle hátsó szándék és egyéb nélkül, hátha érdekel valakit...

Némi előzmény, de mindenek előtt : Hálás köszönet Dr. Gőgh Editnek aki nagyszerű szakember és elvégezte a gyerekeken és rajtunk is ezt a nagyon komoly vizsgálatot...Köszönjük!

Elsősorban fontos, hogy nem igazán hiszek, illetve csalódtam a hagyományos orvoslásban ezernyi ok miatt, pl. hogy legtöbb esetben nem az okokat keresik és szüntetik meg, hanem csak tüneti kezelést hajtanak végre és ezzel néha többet ártanak mint használnak...

Második ok, régóta próbálom a homeopátia jó pár szerét alkalmazni a családomon és hatékonyan sikerült egy két dolgot kivédeni...

Harmadik láttam , hogy a keresztlányom milyen módon gyógyult meg Edit segítségével, egy ugyan ilyen vizsgálat alapján...Az ő problémáit elég jól ismertem, a hagyományos orvosok által ajánlott több hónapos szteroidos kezelést és fájdalmas utókezelés helyett választotta a nővérem ezt a módot és döbbenetes eredményeket értek el, teljes gyógyulással!

Sajnos a kisfiam révén jó pár dolgon átmentünk az utóbbi évben, ami elég rossz élmény volt, így fontosnak éreztem, hogy ez a vizsgálat megtörténjen, hetekkel ezelőtti időpont egyeztetés alapján ez a nap tegnap jött el...Csak pozitív élményeket tudnék felsorolni! Nehéz konkrét személyes eredmények ismertetése nélkül beszámolni, de laikusként, ha össze kellene foglalnom a vizsgálatot ez a gép részletesen kimutatja az embernek a volt, a van és a majdani egészségügyi állapotát, minden szinten a fizikai mivoltodat és a lelkit is..döbbenetes és nagyon érdekes volt amikor az előzetes adatok alapján mondjuk nem mondasz el, pl. egy számodra jelentéktelennek tűnő kötőhártya gyulladást, derékfájást, migrént, stb.. és ez a gép elmondja, hogy ez is volt, az is volt, ennek ez lett a következménye, annak az......Ami szerintem szuper benne, hogy a jelenlegi állapotodon tudsz javítani ez által és a jövőbenit meg változtatni, megelőzni..akár ha kell életmód váltással, stb.

Szóval tegnap Edit elvégzett rajtunk egy computeres diagnosztikát és Voll -féle computeres állapotfelmérést, góckutatást. Majd ezt részletesen átbeszéltük...Illetve megoldásokat kaptunk tőle, homeopátiás szerekkel és étrend tanácsokkal..A vizsgálat teljesen fájdalommentes és egy órát tartott , a gyerekek is viszonylag jól tűrték (Patrik nyüzsgött picit az elején), de nem volt vészes..Egy óra alatt annyi információ jutott mindenkinek, hogy szinte fel sem tudnám idézni elsőre, de ahogy elkezdem mondani csak mesélek, mesélek, mesélek, és ez is elhangzott az is elhangzott. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Készült néhány kép is a gyerekekről Edit által, amit nagyon köszönök!!! Nagyon jó hangulatú vizsgálat volt, kellemes környezetben.
Mindenkinek csak ajánlani tudom tényleg! Ha valaki szeretne megtudni erről dolgokat akkor itt olvashat róla még:
Fannikám volt az első bátor jelentkező és ezek a "pántok " amiket láttok a fején, a csuklóin és a bokáin kerültek rá, ezek voltak összeköttetésben a géppel...ahol nagyon érdekes hangefektek és ábrák voltak..Olyannyira, hogy még Patriknak ( és lebukta mert nekem is) tátva maradt a szája...Illetve azt hiszem az látszik, hogy jó hangultban telt a vizsgálat:)



4 megjegyzés:

Luna (V.Fiona) írta...

Engem is ilyennel kezeltek, és mi is elvittük a srácokat is pár hete. Csak ajánlani tudom én is. Egyszerűen felülmúlhatatlan! Már nem is aggódom értetek, mert tuti minden rendben lesz. Hihetetlen, és egyben szuper. Nem is tudom szavakban kifejezni, mekkora segítség, főleg ha a gyerekekről van szó, akik még a tüneteiket sem tudják elmondani pontosan. Örülök nektek, és jó egészséget!

Mák írta...

Fió ezzel csak egyet tudok érteni!

Luna (V.Fiona) írta...

Közben el is felejtettem kérdezni, hogy kimutatott valamit a gép a gyerekeknél?

Mák írta...

Hát persze, csak azért ezek olyan személyes dolgok amiket nem szeretnék így kiírni ...